fredag 24 januari 2014



Vi har blivit med båt (igen)

Nu när januarimörkret ligger som än tät filt över landet Sverige och allt är lugnt och stilla så har jag nu tagit mig tid att skriva. 

Gott nytt år alla vänner :-) och god fortsättning.

Jag har haft en hektisk höst. Under semestern så hittade bästa svägerskan en liten båt till salu. Efter att mannen och jag kollat på länken så blev vi kära. Vi hade turen att bli inblåsta i Glowe under en vecka och kunde under tiden skypa med svägerska och svåger om att vi alla skulle köpa båten, sälja hus och hem för att starta ett gemensamt hem i EMM XXIII. www.emm-xxiii.webnode.se

Nu fyra månader senare sitter vi här i salongen under fotogenlampans värme och ljus och njuter i fulla drag.  Emm är en underbar båt att bo på året om. Med fyra kojer i varierad storlekar, kök,tvättstuga och salong fattas inget för att vardagen ska fungera som i lägenhet eller hus.

Buffy  har börjat att anpassa sig till att bo här varje dag och verkar ta gungat med godan ro. Hon får nu förtiden springa fritt längst havet varje dag och använda flera sinnen än det som erbjuds när vi promenerade inne i staden. Bra både för liten hund och stor matte:-)
Till sommaren blir hon sambo igen med Aisha den vackra. Syrrorna kommer nu igen att bo tillsammans och ge dubbel glädje i våra liv. Aisha har de senaste år bott i Alingsås. Det ska bli skönt att ha henne dagligen tillbaka i livet.
Tanken med allt detta är att vi under Juni flyttar till Göteborg och startar ett nytt kapitel. På det sättet kommer vi nära de övriga vuxna barnen och de underbara barnbarnen som vi träffar för sällan. 

Med denna lilla beskrivning av hösten så får ni Fridens liljor ha det gott under ullfilten och värmeljusens  låga tills nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar