onsdag 27 juni 2012

27/6

Ännu en vacker dag i Swiemunde och den sista. Nu har vi varit här i en vecka och haft det bra. Vi gick till Tyskland och tog en öl och sedan tillbaka till Polen. Det finns en strandpromenad här som är ca 2 km lång med barer, affärer och krimskrams= helt underbart. Längre bort så möts de två länderna och ca 2 km till så kommer man till Ahlberg på Tyska sidan. Denna har också restauranger, cafer och barer längs sin strand. Efter en vecka i Polen så blev vi snåla eftersom det faktiskt är ganska dyrt i Tyskland. Därav bara varsin öl och sedan tillbaka för att äta lunch på den rätta sidan av gränsen = den billiga. Sammanlagt denna dag så gick vi nog milen och lite till. Jag och Buffy var helt slut når vi krypande kom till båten så vi tog en powenap på en timma :-)
I morgon går resan in på sista etappen och vi vänder fören mot Tyskland och sedan Sverige igen. En vecka kvar som förhoppningsvis blir lika bra som de två innan. Så nu kommer jag inte ha gratis nätverk  på ett tag så alla trogna läsare får ge sig till tåls till slutet på helgen.
Fridens underbara liljor, håll i hatten när det blåser och glöm inte att ta av den när solen tittar fram för att tillverka d-vitamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar